
Rochford Airgun Club 
MEMBERSHIP / RENEWAL 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Please complete this form in BLOCK CAPITALS and hand it with the correct fee to Steve Turner or 
Chris Watson, or alternately send it to S Turner, 12 Downhall Road, Rayleigh, Essex, SS6 9LY. 
Cheques made payable to Rochford Airgun Club.  New applications must include two passport size 
photos. Please include your e-mail address if you have one. Thank you. 
 
I wish to apply for membership of Rochford Airgun Club.                   
 
PLEASE TICK APPLICABLE FEE 
Note: all amounts below are for a one off annual membership, which includes members insurance. 

         Adult membership £35-00                 *Junior membership £25-00 
         Range fee £5-00 per visit                             Range fee £3-00 per visit   

 
Name _____________________________________________________________________________ 
 
Address ___________________________________________________________________________ 
 
__________________________________________________________________________________ 
 
___________________________________________ Post code_______________________________ 

Home Telephone _____________________________ Mobile________________________________ 
 
Email _____________________________________________________________________________ 
 
 
Only complete this section if the applicant is a junior* (under 17 years of age) 
 
Date of birth___________________________________________________ 
 
Parent / Guardian’s signature______________________________________ 
 
Please read and sign the following confirmation 
 
I confirm that I have read, understand and agree to abide by the club rules and conditions of 
membership. I am in compliance with “SECTION 21” of the Firearms Act. I have not been convicted 
of any crime that has resulted in a custodial sentence of 3 months or more. 
 
 

Sign____________________________________________ DATE_____________________________ 
 
* Junior’s under the age of 14 must be accompanied by adult of 21 or over on a one to one basis at all           
times. 


